Släppfest med gäster på Babel 17 / 9

Den 19 september släpps Den svenska tystnadens  självbetitlade fullängsskiva på vinyl och för nerladdning. Vi i bandet är mycket stolta över skivan och ville fira släppet ordentligt. Därför bjöd vi in fem malmöartister vi gillar att dela scen med oss lördagen den 17e september på Babel. Artisterna är Crying Day Care Choir, Pelle Hanspers, Gaby & the Guns, Edda Magnason samt YAST. Alla artister kommer spela två låtar var, utom vi som spelar fyra. Det kostar 40 kronor, vi öppnar klockan 19 och första bandet går upp strax därefter. Kom i tid och missa ingenting av detta!

Detta inlägg är publicerat i Nyheter. Bokmärk permalink.Stängt för trackbacks, men du kanlämna en kommentar.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


9 + = arton