Två spelningar i helgen

Hej, på fredag den 17e februari spelar vi på Demobanken på Stabelsbäddsgatan 3 i västra hamnen tillsammans med Nude Party. 22.30 står vi på scen. Kvällen efter den 18e spelar vi på förhandsvisningen av Fredrik Gerttens dokumentärfilm Big boys gone bananas på Moriskan. 20.30 står vi på scen där. Värt att nämna för vår del är att vi ämnar försöka spela vår nya låt “Barnomsorgen i Södra Sofielund” på spelningarna. Jag skriver försöker; låten är lågmäld, viskande, akustisk och kräver fokus på texten. Tänk er Land- och sjöväderraporten på låg volym i mysbelysning. Får se om publiken och lokalerna tillåter.

Detta inlägg är publicerat i Nyheter. Bokmärk permalink.Stängt för trackbacks, men du kanlämna en kommentar.

2 kommentarer

  1. Skrivet 28 February, 2012 klockan 8:30 pm | Permalink

    Jag såg er första gången i Göteborg kanske 2004 och ville bara säga att jag älskar er musik, texter och stil att komponera arrangera ja spela helt enkelt! Kom gärna till Finland och spela nån gång!

  2. Pontus
    Skrivet 29 February, 2012 klockan 9:06 pm | Permalink

    2004 fanns inte Den svenska tystnaden, måste ha varit det tidigare bandet Reaktor som du såg i Göteborg. Kul att du minns hur som helst. Och mycket skoj att du tycker om oss! Vi har pratat i bandet om att komma till Finland om tillfälle ges, tipsa gärna om arrangör som skulle vara intresserad om du vet! Sen har vi ju arbeten, familjer och avståndet Malmö – Finland att ta hänsyn till, men konstigare saker har hänt.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


2 + fem =