Tre spelningar

Vi spelar på en nystartad festival i Lövestad (sorry vet ej namn eller adress) nu på lördag den 15 september, i stationshuset i Röstånga den 29e september och på Moriskan i Malmö den 6e oktober. Förutom gamla slagdängor kommer vi även spela den nya låten Född i Malmö. Den är en slags fortsättning på Barnomsorgen i södra Sofielund. Mer dokumentärt, mer text. Är någon nyfiken på dessa låtar, kan man komma till Moriskan den 6e oktober då texterna ska presenteras lite utförligt.

Detta inlägg är publicerat i Diverse. Bokmärk permalink.Stängt för trackbacks, men du kanlämna en kommentar.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


fem + 1 =